Ota yhteyttä

Mukaan tutkimukseemme?

Mikäli kiinnostuitte ja haluatte mukaan vauvojen aivotutkimukseen, täyttäkää oheinen e-lomake, niin me otamme teihin yhteyttä.

Etsimme tutkimukseen lasta odottavia perheitä, joissa toisella vanhemmalla on todettu tai epäilty lukivaikeus, ja myös perheitä, joissa lähisuvussa ei ole todettua lukivaikeutta. Emme valitettavasti voi ottaa mukaan jo syntyneitä vauvoja. Pyrimme testaamaan kaikki tapaukset, joissa lukivaikeutta on epäilty, mutta ei todettu. Lukitestit ja isompien lasten tutkimukset toteutetaan Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä ja Jyväskylän yliopiston Psykologian laitoksella.

Etkö ole varma, onko Sinulla lukihäiriö? Voit tehdä pikatestin täällä.

Kysyttävää?

Tutkimukseen liittyviin kysymyksiin vastaa tutkimusassistenttimme Sanna Talola (puh. 040-572 6687, e-mail: sanna-kaisa.talola(at)helsinki.fi).

Jyväskylän tutkimukseen liittyviin kysymyksiin vastaa Hanna-Maija Lapinkero (puh. 040-805 4829, e-mail: lukivauva-JY@jyu.fi).

Haluaisitko kertoa tutkimuksestamme eteenpäin?

Täältä saat ladattua itsellesi tiedotteen Lukivauva-hankkeesta. Olemme kiitollisia kaikille tahoille, jotka haluavat auttaa meitä hankkeemme toteutuksessa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s