Oppi&ilo mukana Lukivauva-tutkimuksessa!

Pian alkaviin 2—3 –vuotiaiden mittauksiin osallistumisesta perheet saavat lahjaksi Oppi&ilo –tuotteita. Valittavana on joko Kurkkaa! ELÄIMET –kirja tai Taaperon kanssa –puuhakortit.

kurkkaa

Kurkkaa! ELÄIMET on hauska toiminnallinen kuvasanakirja, jossa on itse liikuteltavia osioita. Kirjan sivut ovat kovaa ja paksua materiaalia, joten kirja selviytyy myös pikkusisarusten käsittelystä. Ikäsuositus: 0-3 vuotta.

 

Taaperon kanssa –puuhakortit on tarkoitettu perheen yhteisiin hetkiin. Korteista löytyy monenlaista puuhaa tehtäväksi yhdessä lapsen kanssa. Tehtävien tekeminen on mielekästä myös vanhemmille, sillä korteissa kerrotaan, kuinka eri toimet tukevat lapsen kehitysvaihetta. Ikäsuositus: 1-3 vuotta.

Oppi&ilo –tuotesarja on tuttu muun muassa vuoden 2017 Äitiyspakkauksesta, josta löytyy Oppi&ilon lastenkirja Lystileikit vauvan kanssa / Lek och skoj med babyn.

Tuotesarjaan kuuluu kirjoja, pelejä, puuhakirjoja ja puuhakortteja, jotka on suunnattu noin 0-12 –vuotiaille lapsille. Oppi&ilo –nettisivuilta löytyy lisäksi myös maksuttomia pelejä monelle eri ikäryhmälle sekä tietoa vanhemmille lapsen oppimisen ja kehityksen tukemisesta.

pelit

Nähdään siis jälleen tutkimuksen seuraavassa osiossa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s